Splošni pogoji

Blago, naročeno v naši spletni knjigarni, bomo poslali na navedeni naslov po pošti. Blago je navadno dostavljeno v 2 do 5 delovnih dneh po naročilu.

Stroški dostave so pavšalni in znašajo 3,50 EUR na posamezno naročilo. Pri naročilu nad 5 knjig vam stroške dostave krijemo mi. Za naročila knjig v tujino vam knjige zaračunamo po veljavnem ceniku poslovanja Pošte Slovenije s tujino.

Odstop od pogodbe

Kupec lahko od pogodbe odstopi v 8 dneh od prejema blaga s pisnim obvestilom brez navedbe razloga za odločitev. Prejeto blago lahko vrne nepoškodovano in v nespremenjeni količini v 15 dneh od dneva obvestila o odstopu. Poštnino vračila plača kupec, celotno kupnino vam bomo najkasneje v 5delovnih dneh vrnili na vaš transakcijski račun. Prosimo vas, da ob vračilu blaga navedete vaš transakcijski račun.

Knjige ali drugo blago nam morate vrniti v takem stanju, v kakršnem je bilo tedaj, ko vam je bilo izročeno na naslov: Studia humanitatis, Beethovnova 2, 1000 Ljubljana. V nasprotnem primeru vam kupnine ne upoštevamo.

Dokumentacija o naročilu

Vsa dokumentacija o naročilu bo shranjena na založbi za obdobje, ki je določeno z zakonom in je izstavljena v slovenskem jeziku.

Varnost podatkov

Vse vaše osebne podatke bomo uporabili zgolj za namene naročila. Kupec ob nakupu potrjuje, da je seznanjen s splošnimi spletnimi prodajnimi pogoji Založbe in da se z njimi strinja.